Eladó pumi kiskutyáink

Kedves Érdeklődő!

Kiskutyáink gazdissá váltak.
Kiskutyáinkat nagy odaadással neveljük kizárólag családi kutyának, társnak, igényes gazdik részére. Új otthonukba február 1-től kerülhetnek.

A “C” alom 4 hetesen

A “C” alom 2,5 hetesen


Kedves leendő Gazdi! Catskill Díszes Dáma (CAC, 7 x kitűnő) és Nyírségfia Filkó kölykeinek születését november vége felé várjuk

A kölyköket 9 hetes korig családunkban neveljük, családi kutyáknak kinti-benti tartásra szánjuk

https://www.facebook.com/pumiland/


Reményteljesen nézünk a következő hetek elé. Amennyiben a dolgok szépen,  rendben mennek a maguk útján, úgy kiskutyáink születnek 2020. MÁJUSBAN♥️ Dáma csodálatos, türelmes anyuka, a várt kiskutyák apja nagyon szép, koromfekete, kiegyensúlyozott, nyugodt kutyus.A kiskutyákat olyan gazdiknak szánjuk, akik KIFEJEZETTEN CSALÁDI kutyát keresnek, akik sokat tudnak és szeretnek is foglalkozni a kiskutyával majd a nagy kutyával!

Borcsi kiskutyái 2019. október 9-én megszülettek, 3 leányka és 1 fiúcska

A kiskutyák december 7-től kerülhetnek új, szerető otthonukba. Természetesen a szabályoknak megfelelően törzskönyvvel, chippel, oltásokkal, oltási könyvvel és féreghajtva. Mindemellett számunkra elengedhetetlen az adásvételi szerződés és a Babakutya ajándékcsomag.

Szülők:
Anya: Ludas Matyi Lelle “Borcsi” (2017. 07. 19.)
Borcsi csapatunk bohóca, aki mindig vidám, aki mindig kedves és mindig mosolyog. Nagyon éber, a legkisebb “furcsa” hang sem kerülheti el figyelmét. A családdal való kedvessége ellenére idegenekkel kimért és távolságtartó.

Apa: Nyirségfia Habók (2012. 09. 19.)
Habók kiemelkedően okos pumi , figyelmes, kezes és nagyon tanulékony. Éberen vigyáz a házra és a gazdi minden szavát lesi, minden léptét követi.

A “B” alom 6 hetesen

A “B” alom pár hetesen

A “B” alom pár naposan

Borcsi és Habók dokumentumai:

Dáma kiskutyái 2019. február 11-12-én megszülettek, 4 leányka és 7 pumi fiúcska

A kiskutyák április 13-tól kerülhetnek új, szerető otthonukba. Természetesen a szabályoknak megfelelően törzskönyvvel, chippel, oltásokkal, oltási könyvvel és féreghajtva. Mindemellett számunkra elengedhetetlen az adásvételi szerződés és a Babakutya ajándékcsomag.

Szülők:
Anya: Catskill Díszes Dáma (2016. 04. 27.) CAC, 7xkitűnő.
Kiemelkedően jó temperamentumú, minden ízében talpraesett pumi.  Dáma nagyon okos, könnyen tanítható és imád tanulni. Szolgálatkész, lesi a gazdi minden szavát. Első osztályú házőrző.
Apa: Titoktudó Durák (2014. 05. 25.) HJCH, HCH, HSCH, CACIB, BOB, BOS.
Kitűnően teljesít mind a terelő versenyeken mind az agility pályán. Egy igazi pörgős, belevaló pumi-pasi. Az eddig világrajött gyermekei (Csehország és USA) bizonyítják, hogy nagyon jó géneket örökít, csodaszép utódok születtek.

Az “A” alom 8 hetesen

Az “A” alom 6 hetesen


Az “A” alom 4 hetesen


Az “A” alom pár naposan


Eladó pumi kutyák pumiland.hu
Dáma dokumentumai:
Durák dokumentumai: