Eladó pumi kiskutyáink

Az “E” alom

A picik megérkeztek 2021. július 4-én. Szeretettel várjuk a leendő gazdik jelentkezését! Anya: Borcsikám (Ludas Matyi Lelle). Az apa: Titoktudó Durák (tul. Bacsa Nóra), terelő és agility versenyző, emelett szépségét interchampion elismeréssel jutalmazták, valamint 2020. magyar fajták agility versenyének bajnoka. 
És  milyen picikre számítunk? Szépekre és okosakra. 

eladó pumi kiskutya

Borcsikám (Ludas Matyi Lelle) anyai örömök elé néz. A picik érkezését július 06. körül várjuk. Az apa Titoktudó Durák (tul. Bacsa Nóra), terelő és agility versenyző, emelett szépségét interchampion elismeréssel jutalmazták, valamint 2020. magyar fajták agility versenyének bajnoka. 
És  milyen picikre számítunk? Szépekre és okosakra. 

Pumi fedeztetés
eladó pumi kiskutyák

Kedves Érdeklődő!

A “D” almunk kiskutyái gazdissá váltak. Kaffogó Gelse és Kaffogó Zabos utódai.

A “D” alom

eladó pumi kiskutyák

Kedves Érdeklődő!

A “C” almunk kiskutyái gazdissá váltak.
Kiskutyáinkat nagy odaadással neveljük kizárólag családi kutyának, társnak, igényes gazdik részére. Új otthonukba február 1-től kerülhetnek.

A “C” alom 8 hetesen

A “C” alom 4 hetesen

A “C” alom 2,5 hetesen


Kedves leendő Gazdi! Catskill Díszes Dáma (CAC, 7 x kitűnő) és Nyírségfia Filkó kölykeinek születését november vége felé várjuk

A kölyköket 9 hetes korig családunkban neveljük, családi kutyáknak kinti-benti tartásra szánjuk

https://www.facebook.com/pumiland/


Reményteljesen nézünk a következő hetek elé. Amennyiben a dolgok szépen,  rendben mennek a maguk útján, úgy kiskutyáink születnek 2020. MÁJUSBAN♥️ Dáma csodálatos, türelmes anyuka, a várt kiskutyák apja nagyon szép, koromfekete, kiegyensúlyozott, nyugodt kutyus.A kiskutyákat olyan gazdiknak szánjuk, akik KIFEJEZETTEN CSALÁDI kutyát keresnek, akik sokat tudnak és szeretnek is foglalkozni a kiskutyával majd a nagy kutyával!

Borcsi kiskutyái 2019. október 9-én megszülettek, 3 leányka és 1 fiúcska

A kiskutyák december 7-től kerülhetnek új, szerető otthonukba. Természetesen a szabályoknak megfelelően törzskönyvvel, chippel, oltásokkal, oltási könyvvel és féreghajtva. Mindemellett számunkra elengedhetetlen az adásvételi szerződés és a Babakutya ajándékcsomag.

Szülők:
Anya: Ludas Matyi Lelle “Borcsi” (2017. 07. 19.)
Borcsi csapatunk bohóca, aki mindig vidám, aki mindig kedves és mindig mosolyog. Nagyon éber, a legkisebb “furcsa” hang sem kerülheti el figyelmét. A családdal való kedvessége ellenére idegenekkel kimért és távolságtartó.

Apa: Nyirségfia Habók (2012. 09. 19.)
Habók kiemelkedően okos pumi , figyelmes, kezes és nagyon tanulékony. Éberen vigyáz a házra és a gazdi minden szavát lesi, minden léptét követi.

A “B” alom 6 hetesen

A “B” alom pár hetesen

A “B” alom pár naposan

Borcsi és Habók dokumentumai:

Dáma kiskutyái 2019. február 11-12-én megszülettek, 4 leányka és 7 pumi fiúcska

A kiskutyák április 13-tól kerülhetnek új, szerető otthonukba. Természetesen a szabályoknak megfelelően törzskönyvvel, chippel, oltásokkal, oltási könyvvel és féreghajtva. Mindemellett számunkra elengedhetetlen az adásvételi szerződés és a Babakutya ajándékcsomag.

Szülők:
Anya: Catskill Díszes Dáma (2016. 04. 27.) CAC, 7xkitűnő.
Kiemelkedően jó temperamentumú, minden ízében talpraesett pumi.  Dáma nagyon okos, könnyen tanítható és imád tanulni. Szolgálatkész, lesi a gazdi minden szavát. Első osztályú házőrző.
Apa: Titoktudó Durák (2014. 05. 25.) HJCH, HCH, HSCH, CACIB, BOB, BOS.
Kitűnően teljesít mind a terelő versenyeken mind az agility pályán. Egy igazi pörgős, belevaló pumi-pasi. Az eddig világrajött gyermekei (Csehország és USA) bizonyítják, hogy nagyon jó géneket örökít, csodaszép utódok születtek.

Az “A” alom 8 hetesen

Az “A” alom 6 hetesen


Az “A” alom 4 hetesen


Az “A” alom pár naposan


Eladó pumi kutyák pumiland.hu
Dáma dokumentumai:
Durák dokumentumai: