A következő várható alom a saját tenyésztésű Börzsönykerti-Hűha Csermely (Cserge) és Ludas Matyi Ördög (Kópé) párosításából május közepén Csoma Lívia agrármérnök tenyésztőtársamnál látja meg a napvilágot. Részletes információért kérem, vegye fel a kapcsolatot a Szívem Szittya kennellel!


2024. február 20-án megszületett 4 fiú és 3 leányka!

Kislányok: Helka, Hóvirág, Henna

Kisfiúk: Hecsedli, Huba, Hargita, Holló


Kedves Gazdik! Kedves Leendő Gazdik! Kedves Pumiimádók!

2024. február végére kiskutyák születését várjuk. Az alom MENTES szoros beltenyésztéstől (rokontenyésztéstől). A szülők egészségügyi és genetikai szűréssel rendelkeznek. Zsályára és Szikrára is jellemző a kiemelkedő intelligencia és a páratlan emberközpontúság. Olyan gazdik jelentkezését várjuk, akik a pumijukkal együtt akarnak élni, akiknek a pumi a társa. Bohókás megjelenésük ellenére a pumikat munkára teremtették, az okos agyukat feladatokkal, játékkal, kirándulásokkal és a közös élet adta mindennapi feladatokkal le kell kötni! A pumi ezt imádja, mert lételeme az okos szolgálat.

Az anya Kaffogó Gelse Zsálya Váradi Anna 30 éves múltú tenyészetéből származik. Anna munkája során nem egyszer megjelennek a származási lapokon pásztoroktól megvásárolt és tenyésztésbe vont pumik.

Az apa Börzsönykerti-Hűha Erdő Szikra saját tenyésztésű kan pumink, aki anyai és apai oldalról is olyan sikeres és neves tenyésztők munkáját hordozza, akik sajnos már nem tenyésztenek. Anyai ágról néhai dr. Lévai Piroska (Ménesvölgyi Kennel), apai ágról Velekei Hajnalka (Titoktudó Kennel) munkáját örökítjük tovább Szikrával.

A kis pumik 9-10 hetesen mehetnek haza (április végén május elején), oltásokkal, féreghajtásokkal, kullancs, bolha, szívférgesség elleni védekezéssel, genetikai vizsgálattal és a származást igazoló törzskönyvvel.

dr. Konkoly Rita
kinológus szakmérnök
📞 0620 550 2046

pumi kölyök

Kedves Gazdik! Kedves Leendő Gazdik! Kedves Pumiimádók!

 Catskill Díszes Dáma és Ludas Matyi Ördög Kópé gyermekei megérkeztek! 

A picik köztünk, velünk, a családunkban nőnek fel. Ahogy a nagyokkal élünk, a kicsik is társainkként, családtagként cseperednek nálunk, míg nem mennek haza. Éppen ezért hasonló gondolkodású gazdiknak szánjuk a piciket, akik valóban társként, családtagként tekintenek a pumijukra és így élik boldog pumis napjaikat, éveiket.

dr. Konkoly Rita
kinológus szakmérnök
📞 0620 550 2046


Kedves Érdeklődő, kedves leendő Gazdi!

Legnagyobb örömünkre Dáma 2 hosszú év után ismét gyermekeket vár. A picik augusztus végén érkeznek és november elején, 9 hetesen mennek haza – természtesen oltásokkal, féreghajtásokkal, kullancs-bolha-szívféteg elleni védekezéssel, adás-vételi szerződéssel, számlával, származási igazolással. Várjuk a  Gazdikat, akiknek együtt dobban a szíve a pumijával!

ANYA: Catskill Díszes Dáma
APA: Ludas Matyi Ördög, Kópé


Kedves Gazdik! Kedves Leendő Gazdik! Kedves Pumiimádók!

2022.május 17.-ének hajnalán mind a kilencen megszülettünk❤️ 4 fakó és 5 fekete pumika.
Kislányok: Fahéj, Futrinka, Flóra, Fátyol, Fagyöngy
Kisfiúk: Fenyő, Felhő, Fűzfa, Fáklya
A picik és az anyuka jól vannak. Súlyuk 230-250 g, szépen szopnak
Anya: Kaffogó Gelse, Zsálya
Apa: Ludas Matyi Ördög, Kópé


Kedves Érdeklődő, kedves leendő Gazdi!

Nagy örömmel írom soraimat, igen, ZSÁLYÁM VEMHES. 2022. május 19. körül várjuk a kicsik érkezését. A frigy két régi típusú pumi, Kaffogó Gelse Zsálya és Ludas Matyi Ördög Kópé között valósult meg. Hatalmas örömmel várjuk a kicsiket, akik majd július második felében, 9 hetes koruk után kerülhetnek haza a gazdihoz. 

pumi kölyök, vemhes

Az „E” alom

A picik megérkeztek 2021. július 4-én. Szeretettel várjuk a leendő gazdik jelentkezését! Anya: Borcsikám (Ludas Matyi Lelle). Az apa: Titoktudó Durák (tul. Bacsa Nóra), terelő és agility versenyző, emelett szépségét interchampion elismeréssel jutalmazták, valamint 2020. magyar fajták agility versenyének bajnoka. 
És  milyen picikre számítunk? Szépekre és okosakra. 

eladó pumi kiskutya

Borcsikám (Ludas Matyi Lelle) anyai örömök elé néz. A picik érkezését július 06. körül várjuk. Az apa Titoktudó Durák (tul. Bacsa Nóra), terelő és agility versenyző, emelett szépségét interchampion elismeréssel jutalmazták, valamint 2020. magyar fajták agility versenyének bajnoka. 
És  milyen picikre számítunk? Szépekre és okosakra. 

Pumi fedeztetés
eladó pumi kiskutyák

Kedves Érdeklődő!

A „D” almunk kiskutyái gazdissá váltak. Kaffogó Gelse és Kaffogó Zabos utódai.

A „D” alom

eladó pumi kiskutyák

Kedves Érdeklődő!

A „C” almunk kiskutyái gazdissá váltak.
Kiskutyáinkat nagy odaadással neveljük kizárólag családi kutyának, társnak, igényes gazdik részére. Új otthonukba február 1-től kerülhetnek.

A „C” alom 8 hetesen

A „C” alom 4 hetesen

A „C” alom 2,5 hetesen


Kedves leendő Gazdi! Catskill Díszes Dáma (CAC, 7 x kitűnő) és Nyírségfia Filkó kölykeinek születését november vége felé várjuk

A kölyköket 9 hetes korig családunkban neveljük, családi kutyáknak kinti-benti tartásra szánjuk

https://www.facebook.com/pumiland/


Reményteljesen nézünk a következő hetek elé. Amennyiben a dolgok szépen,  rendben mennek a maguk útján, úgy kiskutyáink születnek 2020. MÁJUSBAN♥️ Dáma csodálatos, türelmes anyuka, a várt kiskutyák apja nagyon szép, koromfekete, kiegyensúlyozott, nyugodt kutyus.A kiskutyákat olyan gazdiknak szánjuk, akik KIFEJEZETTEN CSALÁDI kutyát keresnek, akik sokat tudnak és szeretnek is foglalkozni a kiskutyával majd a nagy kutyával!

Borcsi kiskutyái 2019. október 9-én megszülettek, 3 leányka és 1 fiúcska

A kiskutyák december 7-től kerülhetnek új, szerető otthonukba. Természetesen a szabályoknak megfelelően törzskönyvvel, chippel, oltásokkal, oltási könyvvel és féreghajtva. Mindemellett számunkra elengedhetetlen az adásvételi szerződés és a Babakutya ajándékcsomag.

Szülők:
Anya: Ludas Matyi Lelle „Borcsi” (2017. 07. 19.)
Borcsi csapatunk bohóca, aki mindig vidám, aki mindig kedves és mindig mosolyog. Nagyon éber, a legkisebb „furcsa” hang sem kerülheti el figyelmét. A családdal való kedvessége ellenére idegenekkel kimért és távolságtartó.

Apa: Nyirségfia Habók (2012. 09. 19.)
Habók kiemelkedően okos pumi , figyelmes, kezes és nagyon tanulékony. Éberen vigyáz a házra és a gazdi minden szavát lesi, minden léptét követi.

A „B” alom 6 hetesen

A „B” alom pár hetesen

A „B” alom pár naposan

Borcsi és Habók dokumentumai:

Dáma kiskutyái 2019. február 11-12-én megszülettek, 4 leányka és 7 pumi fiúcska

A kiskutyák április 13-tól kerülhetnek új, szerető otthonukba. Természetesen a szabályoknak megfelelően törzskönyvvel, chippel, oltásokkal, oltási könyvvel és féreghajtva. Mindemellett számunkra elengedhetetlen az adásvételi szerződés és a Babakutya ajándékcsomag.

Szülők:
Anya: Catskill Díszes Dáma (2016. 04. 27.) CAC, 7xkitűnő.
Kiemelkedően jó temperamentumú, minden ízében talpraesett pumi.  Dáma nagyon okos, könnyen tanítható és imád tanulni. Szolgálatkész, lesi a gazdi minden szavát. Első osztályú házőrző.
Apa: Titoktudó Durák (2014. 05. 25.) HJCH, HCH, HSCH, CACIB, BOB, BOS.
Kitűnően teljesít mind a terelő versenyeken mind az agility pályán. Egy igazi pörgős, belevaló pumi-pasi. Az eddig világrajött gyermekei (Csehország és USA) bizonyítják, hogy nagyon jó géneket örökít, csodaszép utódok születtek.

Az „A” alom 8 hetesen

Az „A” alom 6 hetesen


Az „A” alom 4 hetesen


Az „A” alom pár naposan


Eladó pumi kutyák pumiland.hu
Dáma dokumentumai:
Durák dokumentumai:

Share this Page